.

Kalite Politikamız

Kalite Politikamız,  Meslek Yüksekokulumuzun misyonu, vizyonu ve temel değerlerine uygun olarak belirlenmektedir. Kalite politikaları, okulumuzun tüm faaliyetlerini ve süreçlerini düzenlemek, standartları sürdürmek ve gerektiğinde iyileştirmeler yapmak için tüm bileşenlerimize bir yol haritası sağlamaktadır.


Misyon 

Öğrencilerimize akademik, teknik ve mesleki alanlarda beceriler kazandırmak ve iş dünyasında ihtiyaç duyulan yetkin bireyleri yetiştirmektir. Ayrıca öğrencilerimizin öğrenme süreçlerini destekleyecek öğretim materyalleri ve uygulama odaklı öğrenme yöntemleri ile alanlarında nitelikli, ömür boyu öğrenen, etik değerlere saygılı bireyler haline gelmelerini sağlamaktır.


Vizyon 

Afet ve acil durum yönetimi alanında  topluma ve sektöre katkı sağlayabilecek beceri ve değerlere sahip bireyleri yetiştirebilen, dış paydaşları ile iş birliği içinde çalışan, çağın gerekleri açısından gelişime ve değişime açık bir yüksekokul olmaktır.


Temel Değerler 

Temel değerlerimiz arasında güvenilirlik, saygı, liyakat, sorgulayıcı yaklaşım, toplumsal sorumluluk, yenilikçilik ve öncülük, bilinçli güven, dayanışmacı bireysellik, doğal çevreye duyarlılık ve meslek etiğine bağlılık yer almaktadır. Bu değerlerimiz, bizim için öncelikli olan ve tüm öğrencilerimize öğretmeyi amaçladığımız ortak değerlerimizdir. Afet ve Acil Durumlarda çalışan mezunlarımızın, bu değerlerimizi benimsemesi ve uygulaması, mesleki başarılarının yanı sıra toplumsal yararın da en üst düzeyde sağlanmasına katkı sunacaktır.

Kalite

  • KBYS
  • Meslek Yüksekokulumuz
  • Kalite Politikamız
  • Organizasyon Şeması